torstai 2. elokuuta 2012

HI DESIGN 2012 HI Design 2012 -näyttely tarjoaa teollisen muotoilun elämyksiä torstaista sunnuntaihin 8.6.-2.9.2012 klo 10.00–18.00 ja kertoo siitä, millainen merkitys muotoilulla on Suomen menestyksessä ja miten yllättävissäkin yhteyksissä design vaikuttaa.
HI Design 2012 nostaa esiin korkealaatuisen muotoilun ja teknologian kohtaamispisteen. Kävijät saavat uutta näkökulmaa jokapäiväisiin tuotteisiin kuten matkapuhelimiin, ja pääsevät tekemään tuttavuutta raskaan teknologiateollisuuden koneisiin ja laitteisiin. Näyttely kertoo muotoilun merkityksestä - siitä miten toimialasta riippumatta hyvin johdetun muotoilun avulla saadaan aikaan kestäviä, käytettäviä, houkuttelevan näköisiä ja tehokkaasti valmistettavia tuotteita. Mukana on suomalaisia eturivin yrityksiä kuten Nokia, KONE, Konecranes, Rocla, Patria, Planmeca, Planmed, ABB ja Link Design.


Kamerani on rikki, joten joudun turvautumaan puhelimen kameraan kunnes saan vakuutusyhtiöltä vastauksia ja pääsen korjauttamaan/ostamaan kameran. Olemme yrittäneet käydä kaapelitehtaan Hi design 2012 näyttelyssä jo kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla näyttely oli kiinni, ja toisella kerralla siellä oli yksityistilaisuus. Tänään meitä onnisti ja pääsimme vihdoinkin katselemaan hienoja koneita suomesta. Pojat olivat älyttömän innoissaan päästessään nosturin ohjaamoon kokeilemaan erilaisia vempaimia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti